• 12/07/2024 11:19 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

192 de ani de la trecerea în neființă a Eliberatorului Simón Bolívar

Bypas-admin

dec. 28, 2022

            La 15 Decembrie 2022, domnul Constantin ROTARU, Președintele  Partidului Socialist Roman, împreună cu alți colegi, au participat, la invitația Excelenței Sale, Domnul José de Jesús Sojo Reyes, Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, la comemorarea a 192 de ani de la moartea Eliberatorului Simón Bolívar

            Excelenta sa, domnul Ambasador José de Jesús Sojo Reyes,  care de-a lungul carierei sale diplomatice a fost ambasador și în SUA, Norvegia si Algeria, a făcut o prezentare a celui mai mare lider venezuelean, Eliberatorului Simón Bolívar, care a condus lupta pentru independența și emanciparea statelor din America de Sud, în primul rând a poporului venezuelean.

          Cu aceleași cuvinte foarte frumoase a vorbit și despre  marele patriot, fostul Președinte Hugo Chávez care, prin implementarea unor reforme socialiste, a făcut ca Venezuela să fie, cu adevărat, un stat independent și suveran.

            La sfârșitul evenimentului, Excelența Sa, Domnul José de Jesús Sojo Reyes, a apreciat buna colaborare cu Partidul Socialist Român și a Partidului Socialist Român cu Partidul Socialist Unit din Venezuela, iar Domnul Constantin ROTARU l-a asigurat că socialiștii români sunt pregătiți pentru o colaborare și mai fructuoasă.

17 decembrie 2022 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂNAdresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.