• 20/07/2024 3:54 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Alianța Politică ROMÂNIA SOCIALISTĂ le dă dreptate lui Klaus Iohannis și lui Marcel Ciolacu

Bypas-admin

iul. 12, 2023

Klaus Iohannis are dreptate! „Tot răul trebuie tăiat de la rădăcină!”, spunea domnia sa într-un interviu.

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN și Alianța Politică ROMÂNIA SOCIALISTĂ, din care face parte, spune foarte clar că declarația este foarte corectă, dar îi amintește Președintelui Klaus Iohannis că și el este una din „rădăcinile” care trebuie tăiate. Timp de 10 ani, în care ai dormit pe fotoliul prezidențial, nu ai făcut absolut nimic pentru această țară.

Și Marcel Ciolacu are dreptate atunci când se referă la „Căminele groazei”. Marcel Ciolacu ne spune că „nu are nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei!” Păi el nu înțelege nici acum că cei mai vinovați ticăloși sunt ticăloșii care au condus România după lovitura de stat din 1989?

Da, Marcel Ciolacu ar trebui să ia măsuri urgente de responsabilizare a tuturor guvernanților, a parlamentarilor – care adoptă cele mai criminale legi -, a tuturor celor care se află la conducerea autorităților locale și centrale.

Dar, cel mai trist lucru este că, Marcel Ciolacu, în calitatea lui de prim-ministru al Guvernului, găsește că cea mai bună soluție pentru rezolvarea acestor probleme sociale, este să facă „apel către toate cultele din România, în primul rând la BOR, și la ONG-urile care activează în domeniul social”! Și voi, guvernanții și cei din administrația locală și centrală, ce faceți?

Alianța Politică ROMÂNIA SOCIALISTĂ consideră că a sosit momentul să spunem STOP GENOCIDULUI la care este supus poporul român.

12.07.2023

Constantin ROTARUAdresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.