• 13/07/2024 12:53 am

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

„Debăsificarea” în viziunea Partidului Alternativa Socialistă

Bypas-admin

sept. 9, 2014
Partidul Socialist Român

Scena politică românească a fost zguduită în ultimele zile de declarațiile premierului Victor Ponta privind o așa-zisă „debăsificare” a societății românești după plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni.

Declarațiile d-lui Ponta au primit o replică la fel de necivilizată din partea actualului președinte în seara zilei de 8 septembrie ac.

Membrii Partidului Alternativa Socialistă consideră că singura „debăsificare” posibilă nu poate fi decât demisia în bloc a actualei clase politice. Le reamintim tuturor celor interesați că absolut toate partidele parlamentare au contribuit în ultimii zece ani la „băsificarea” societății românești, colaborând direct sau coabitând interesat cu actualul președinte și cu camarila sa.

PSD-ul, în mod particular, se face vinovat pentru că l-a girat pe Traian Băsescu în 2008-2009, atunci când a acceptat să guverneze împreună cu sluga acestuia, Emil Boc. Din această poziție PSD-ul a participat direct și nemijlocit la discuțiile și acordul privind mega-împrumutul FMI în urma căruia au fost dictate politicile sălbatice de austeritate din 2010.

În aceste condiții d-nii Ponta sau Tăriceanu nu au absolut nici un fel de cădere morală pentru a vorbi de eradicarea unei mizerii politice la a cărei apariție și susținere au contribuit direct.

Ținând cont de aceste realități incontestabile, membrii Partidului Alternativa Socialistă (PAS) îi încurajează pe toți simpatizanții stângii să voteze pe 2 noiembrie cu singurul candidat socialist autentic, președintele PAS, dr. ec. Constantin Rotaru.

Biroul de presă al PAS
9 septembrie 2014Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.