• 20/07/2024 3:18 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Din campanie (10 oct.)

Bypas-admin

oct. 10, 2014
Candidatul PAS întâlnindu-se cu populația.
Candidatul PAS întâlnindu-se cu populația.

Pe o vreme nu tocmai îmbietoare, candidatul în alegerile prezidenţiale al Partidului Alternativa Socialistă, domnul Constantin ROTARU, s-a întâlnit cu locuitori din Sectorul 3 al Capitalei. În dialogul pe care l-au purtat a fost de reţinut, întâi de toate, indignarea unui grup de pensionari determinată de faptul că sunt consideraţi „asistaţi social”. Domnul Constantin ROTARU a apreciat că supărarea lor este pe deplin motivată, având în vedere faptul că pensia reprezintă un drept câştigat prin muncă. Domnul Constantin ROTARU a declarat că sunt condamnabile declarațiile politicienilor care spun că pensionarii sunt „asistați social” şi a afirmat că poartă un respect deosebit pensionarilor, pentru că ei fac parte dintr-o generație de constructori, o generație care se poate mândri cu tot ce au realizat în România și pentru români. Este condamnabil și faptul că aceia care îi consideră pe pensionari „asistați social” sunt cei care și-au însușit munca lor și trăiesc în locuințele făcute cu multă trudă de aceștia.

La întâlnirea cu un grup de tineri lucrători dintr-o mare unitate, tot din sectorul 3, domnul Constantin ROTARU s-a declarat total de acord cu protestul acestora vis-a-vis de faptul că parlamentarii, plătiți pentru a legifera, și-au permis să întrerupă activitatea celor două Camere ale Parlamentului pentru a se implica în campania electorală. Tinerii s-au declarat total nemulțumiți de faptul că, pe banii lor, parlamentarii își permit să fie „agenți electorali” ai unuia sau altuia dintre candidați. În finalul întâlnirilor, tinerii și pensionarii au declarat că au toate motivele să fie nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în actuala societate și consideră că, în sfârşit, au găsit în domnul Constantin ROTARU un candidat pe care îl vor vota fiind convinşi că în calitatea de preşedinte al României va fi reprezentantul oamenilor şi nu al baronilor.

Director de campanie,
Conf. univ. dr. Marin BADEA

Candidatul PAS întâlnindu-se cu populația.Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.