• 12/07/2024 11:17 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

In memoriam: Gheorghe Stănia

Bypas-admin

mai 21, 2016

A plecat dintre noi, pe neaşteptate, colegul şi prietenul nostru Gheorghe Stănia (20 mai 2016). Inima sa „mare”, generoasă, adeseori fără margini, subit a încetat să mai bată provocând micşorarea numărului celor ce au întemeiat în 1990 Partidul Socialist al Muncii; al celor care s-au revoltat împotriva trădării cauzei verdeţiene pentru a se lăsa asimilaţi de Partidul Social Democrat, întemeind Partidul Alianţa Socialistă şi mai apoi actualul Partid Socialist Român.

Prietenul şi tovarăşul nostru de drum pe făgaşul întortocheat al unei tranziţii fără sfârşit, al susţinerii cauzei celor mulţi şi obidiţi, Gheorghe Stănia, ne-a lăsat mai săraci cu un specialist de primă mărime în domeniul finanţelor, cu un consilier dezinteresat şi în alte domenii de activitate dar îndeosebi cu un militant intrasingent în apărarea principiilor şi valorilor socialismului democratic şi întru totul devotat acestora. La ceasul despărţirii, nu putem să-i spunem decât un dureros ADIO, dragă prietene, şi Dumnezeu să te odihnească în pace!

Biroul Executiv CentralAdresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.