• 17/06/2024 2:45 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

“Iubeşte România, arborează Drapelul Naţional!”

Bypas-admin

iun. 24, 2016

“Iubeşte România, arborează Drapelul Naţional!”

Partidul Socialist Român cinsteşte cu mândrie Ziua Drapelului Naţional, 26 iunie, ca vie amintire a revoluţionarelor momente de la 26 iunie 1848 când guvernul de atunci l-a decretat drept steag al Ţării Româneşti, ale cărui culori, roșu, galben și albastru au dăinuit până în zilele noastre. Cunoscută şi sub denumirea de “Ziua Tricolorului”, data de 26 iunie va fi marcată de către socialiştii români prin organizarea unei acţiuni în care Drapelul Naţional va fi purtat pe maşini ce se vor deplasa în coloană pe bulevardele municipiilor Râmnicu Vâlcea, Piteşti şi Bucureşti.

Manifestarea va avea loc duminică, 26 iunie 2016, cu începere la ora 8.00 la Râmnicu Vâlcea, va continua la ora 9,00 în Pitești şi se va încheia la ora 13.00, în Bucureşti. Purtătorii steagului Tricolor doresc ca prin această acţiune să promoveze un mesaj pe cât de clar, pe atât de necesar în această perioadă în care, cu toții, avem datoria de a respectara valorile şi simbolurile naţionale.

„Iubeşte România, arborează Drapelul Naţional!” este îndemnul manifestării la care sunt aşteptaţi să ni se alăture toţi românii patrioţi, iubitori de ţară şi mândrii de al lor Tricolor!

Biroul de presă al Partidului Socialist Român

Untitled-1Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.