• 13/07/2024 12:18 am

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Școala de Vară a tineretului socialist

Bypas-admin

iul. 28, 2014

Organizația de tineret a Partidului Alternativa Socialistă organizează anul acesta Şcoala de Vară a Tineretului Socialist care va avea loc în zilele de 15, 16 și 17 august la Satul de vacanţă OLTCHIM, la 5 km de Râmnicu Vâlcea, pe Valea Oltului.

Școala are ca scop să reunească tineri din toată țara care doresc să participe activ la reformarea societății românești pornind de la valori precum egalitatea, libertatea de expresie, patriotismul, non-discriminarea, toleranța, dialogul și justiția socială. Acest eveniment vine în întâmpinarea unui trend ascendent ce poate fi identificat la nivel social și care se referă la ascensiunea unor practici și discursuri care instigă la ură socială.

În cele trei zile vor avea loc diverse activități menite să provoace tinerii la discutarea problemelor societății românești şi globale care generează aceste atitudini, cum ar fi efectul crizei economice și lipsa locurilor de muncă, injustiția socială, discriminarea de gen sau contextul european și internațional în care se încadrează România. Totodată, participanții se vor putea implica activ în elaborarea unei strategii de acțiune la nivel local dar și în constituirea unei rețele care să își desfășoare activitatea în mod coerent la nivelul întregii societăți românești.

Poate participa orice tânăr cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani care trimite un CV sau câteva date personale în corpul email-ului precum nume, prenume, vârsta, ocupația, ultima școală absolvită și locul de proveniență și o aplicație până pe data de 6 august la adresa contact@pasro.ro. Aplicația constă în redactarea unei scrisori de intenție de maxim o pagină care să conțină motivele pentru care respectiva persoană dorește să participe și care crede că sunt caracteristicile care o recomandă. Selecția se va face în momentul în care numărul de candidați va depăși capacitatea hotelului, iar aceasta va ține cont în egală măsură de scrisoarea de intenție, repartizarea pe județe, și egalitatea de gen. Taxa de participare va fi de 150 lei, și va acoperi cazarea și masa pe durata celor trei zile.

Formați în spiritul libertății, bunului simț, dialogului și patriotismului putem deveni cu adevărat principala forță politică din țara!Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.