Arhiva categoriei: Stand-by

Categorie stand by. Cine nu-și selectează categoria, va trimite materialele aici.

DRAGI TOVARĂȘI AI STÂNGII FRANCEZE,

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN – membru fondator al STÂNGII EUROPENE – salută coalizarea STÂNGII FRANCEZE în lupta electorală a alegerilor parlamentare din iunie.

            STÂNGA FRANCEZĂ, care este un exemplu demn de urmat de toate popoarele care militează pentru justiție socială, pentru demnitate și pace în Europa și în întreaga lume, va acționa cu succes împotriva axei neoliberale și, în acest fel, va ridica stindardul revoluției și al speranței.

            Lupta Stângii trebuie să fie unitară la nivelul tuturor statelor!

            Socialiștii români, care apreciază în mod deosebit formarea stângii franceze și consideră că acesta este un exemplu demn de urmat de toate partidele de stânga, vă transmit cele mai sincere felicitări și urări de succes la aceste alegeri parlamentare.

            Cu alese sentimente de prietenie și solidaritate,

Președinte,

Constantin ROTARU

București, 06.06.2022

FELICITĂRI STÂNGII FRANCEZE

(Noua Uniune Populară, Ecologică și Socială – NUPES)

pentru succesul obținut în alegerile parlamentare din Franța!

Partidul Socialist Român – membru fondator al Stângii Europene, FELICITĂ STÂNGA FRANCEZĂ pentru succesul obținut în primul tur al alegerilor parlamentare din Franța și consideră că această alianță poate fi un exemplu demn de urmat pentru toate forțele de Stânga din lume.

Unirea cetățenilor francezi la apelul de mobilizare al Stângii este un exemplu demn de urmat pentru toate popoarele care caută răspuns la toate problemele economice și sociale și la modul cum poate fi recâștigată demnitatea umană și pacea în toată Europa și în întreaga lume.

FELICITĂRI și SUCCES în tot ceea ce veți întreprinde!

14.06.2022

Biroul Executiv Central

al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

PLAN DE MUNCĂ pe semestrul II al anului 2021

 

          Partidul Socialist Român este un partid autentic de stânga, cu un PROGRAM POLITIC de inspiraţie marxistă, cu o doctrină socialistă.

         Partidul nostru militează neabătut pentru înfăptuirea în România a modelului socialist de dezvoltare durabilă pe temelia Statului Socialist de Drept şi a economiei socialiste de piaţă. Continue reading

C O M U N I C A T

Având în vedere că în ultimul timp au avut loc o serie de acțiuni de dezinformare cu privire la ceea ce se „întâmplă” în Partidul Socialist Român, Biroul Executiv Central al Partidului Socialist Român declară că niciun zvon legat de schimbarea conducerii PSR nu este adevărat. Continue reading

PLENARA COMITETULUI NAȚIONAL AL PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

          Sâmbătă, 6 mai 2017, începând cu orele 10,00, are loc Plenara Comitetului Național al Partidului Socialist Român.

Ordinea de zi:

  1. România capitalistă în viziunea Partidului Socialist Român și misiunea Partidului Socialist Român în actuala Românie capitalistă.
  2. Plan de muncă al Comitetului Național al Partidului Socialist Român pentru semestrul al II-lea 2017 și Program de măsuri privind convocarea Congresului Partidului Socialist Român.
  3. Măsuri organizatorice

 

Președinte,

Constantin ROTARU