• 20/07/2024 2:50 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Manifest: „Cetățeni! Români!”

Bypas-admin

mart. 14, 2013
vremea revolutiei
vremea revolutiei
Cetățeni! Români!

CETĂȚENI! ROMÂNI!

Ţara voastră a fost sacrificată pe altarul intereselor imperialiste anglo-americane și europene occidentale! ROMÂNIA NU MAI EXISTĂ ÎN FAPT! Așa-zisa regionalizare, care urmează a se înfăptui în curând, însoțită de alcătuirea unei noi constituții, în realitate UN DIKTAT CRIMINAL, va produce și dezmembrarea de jure a statului român!

ROMÂNI! Nu vă îmbătați cu apă rece: DESTRĂMAREA STATULUI NAȚIONAL ÎNSEAMNĂ LICHIDAREA VOASTRĂ FIZICĂ!

CETĂȚENI AI MINORITĂȚILOR NAȚIONALE: NU O SĂ TRĂIȚI MAI BINE DACĂ ȚARA VOASTRĂ VA DISPĂREA! Veți împărtăși aceeași soartă cu a poporului prăbușit. Beneficiile dezmembrării României nu vor fi ale voastre, ci doar ale stăpânilor de imperii și ale acoliților lor!

Cetățeni ai României, DE 24 DE ANI AȚI FĂCUT TOT CEEA CE VI S-A CERUT:

V-AȚI DISTRUS FABRICILE ȘI UZINELE. Le-ați vândut la fier vechi și trăiți într-o beție continuă așteptând să vă fie mai bine! Nu vă este mai bine, vă este din ce în ce mai rău!

V-ați distrus sistemele de irigații, ați pus agricultura pe butuci, nu mai aveți zootehnie, sistem de sănătate, flotă, industrie textilă, finanțe, bănci, școală, armată națională! TRĂIȚI MAI BINE DUPĂ CE LE-AȚI LICHIDAT? Nu, NU TRĂIȚI MAI BINE. Trăiți pe zi ce trece tot mai rău și este timpul să constatați că sunteți supuși unui genocid mai crâncen decât holocaustul nazist!

– Munții și pădurile țării nu mai sunt ale voastre. Bogățiile subsolului vostru îngroașă profitul oligarhiei internaționale. Sunteți fericiți că bogații au, iar săracii sunt tot mai mulți în România și în lume?

– Poporul a fost și este supus bombardamentelor propagandistice și mediatice astfel încât să dispară încrederea în oameni, în solidaritatea umană, în spiritul de întrajutorare și de cooperare, în moralitate. Astăzi trăim într-o lume a violenței și a necinstei, a hoției la scară planetară, cu consecințe catastrofale în viața de zi cu zi. Poporul trebuie să plătească taxă de protecție la guvernanți, care îi apără pe bogați, pe stăpânii de sclavi, pe exploatatorii oamenilor muncii, asigurându-le imunitatea! ROMÂNIA, la fel ca întregul sistem imperialist, colonialist, a devenit un stat gangsteresc, mafiot, cu legi strâmbe și justiție profund coruptă!

DESTUL!

ROMÂNI!

Alungați clasa politică post-decembristă. Cereți-i să dea socoteală pentru dezastrul economic, social și moral al țării! Faceți un nou început din sfârșitul unei Românii falimentate de cozile de topor ale băncilor, corporatocrației și militarismului imperialist!

Spuneți NU regionalizării și destrămării Patriei voastre!

Spuneți NU unei Uniuni Europene care se comportă ca un al IV-lea Reich nazist!

Spuneți NU organizației militariste NATO, principalul inamic al păcii mondiale!

Jos colonialismul! Jos exploatarea omului de către om!

Trăiască România! Trăiască solidaritatea celor ce muncesc!

PARTIDUL ALIANȚA SOCIALISTĂAdresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.