• 18/04/2024 12:08 am

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Karol Ondrias – Crimele comunismului vs. crimele capitalismului

Bypas-admin

mart. 20, 2013

9781425138943[1]Semnalăm apariția în limba română a lucrării Crimele comunismului vs. crimele capitalismului de dr. Karol Ondrias, un cercetător slovac. Iată ce declară autorul:

„Cartea aceasta, pe care am scris-o pentru un cititor obişnuit, se împarte în trei părţi. Prima prezintă date din Slovacia, luată ca un exemplu de ţară care a trecut de la socialism la capitalism. Este un exemplu unde se pot compara relativ simplu crimele comunismului cu crimele capitalismului. A doua parte prezintă date globale legate de acelaşi subiect. Ea demonstrează criminalitatea intrinsecă a societăţii capitaliste şi deteriorarea condiţiei umane cauzată de recenta evoluţie capitalistă în comparaţie cu „totalitarismul” comunist. A treia parte este compusă din statistici oficiale care arată cu claritate așa-zisele „beneficii” ale capitalismului.”

Deși autorul nu o declară, cartea e un răspuns la mult mai celebra Carte neagră a comunismului. Crimele comunismului vs. crimele capitalismului, ediția română, este disponibilă la sediul PAS din str. Olari 12, Sector 2, București.Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.