• 20/07/2024 4:28 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Organizația municipală București anunță începerea procesului de reorganizare

Bypas-admin

feb. 9, 2015

Având în vedere rezultatele nesatisfăcătoare de la ambele scrutinuri electorale desfășurate în 2014, Biroul Executiv Central al PAS a procedat la numirea unui noi conduceri, interimare, la organizația municipiului București.

Astfel, a fost format un comitet interimar din următorii membri: Paul Marinescu, Gabriela Tudor, Florin Nițulescu (tineret), Bogdan Oneață, Cristian Giosan și Lucian Sârbu.

Comitetul va avea ca sarcini principale în următoarea lună:

– actualizarea bazei de date cu membrii de partid;
– primirea de noi membri;
– va fi stabilită data alegerilor interne pentru o nouă conducere, care să funcționeze pe baza unor obiective concrete;
– va fi stabilit un calendar de acțiuni concrete ce se vor desfășura în următoarea perioadă.

Pe această cale îi anunțăm pe toți membrii care nu au putut fi contactați până acum să ne anunțe disponibilitatea de a mai face sau nu parte din PAS printr-un telefon sau email la sediu.

O primă oportunitate de a ne întâlni într-un număr cât mai mare este pe 16 februarie la ora 10.00 la monumentul eroilor CFR din Piața Gării de Nord, unde organizația municipală va susține tradiționala adunare de comemorare a luptelor sindicale.

Comitetul Interimar al Organizației Mun. București
9 februarie 2015Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.