• 20/07/2024 3:48 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

LOVITURA DE STAT din Decembrie 1989, în documente oficiale!

Bypas-admin

dec. 22, 2022

An de an… şi au trecut 33 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, a devenit tot mai evident faptul că Republica România a fost ţinta unor atacuri externe de natură militară, economică, informatică, mediatică, spionaj etc de o complexitate cum rar s-a văzut.

          În tot acest timp s-au scris cărţi, articole de presă, s-au făcut reportaje, interviuri şi s-au mediatizat acele evenimente încercându-se tot mai mult să se întărească ideea că, în 1989, în România, ar fi avut loc o revoluţie. Toate aceste încercări nu au făcut decât să demaşte adevăratele evenimente şi caracterul lor foarte clar: a fost LOVITURĂ DE STAT organizată de forţe străine României şi intereselor ţării noastre, în colaborare cu trădătorii din ţară!

          Criminalii şi asasinii – începând cu cei vinovaţi de asasinarea cuplului prezidenţial Nicolae şi Elena CEAUŞESCU – sunt cei care au preluat conducerea statului Român și, ca urmare, sunt liberi și se bucură de privilegii! Cei care au murit în decembrie 1989 sunt VICTIME ale LOVITURII de STAT, iar aşa-zişii revoluţionari sunt criminalii din 1989 sau, în cea mai mare parte a lor, nişte IMPOSTORI.

          Fără a căuta poveşti sau păreri personale ale unora sau altora, avem la îndemână Rechizitoriul din Dosarul penal nr. 11/P/2014 al Parchetului Militar de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care spune: „…începând cu după-amiaza zilei de 22 decembrie 1989, pe întregul teritoriu al României, a fost declanşată, cu intenție, o amplă, sistematică şi deosebit de complexă acţiune militară de inducere în eroare, unică în istoria naţională, cauză de survenire a unui număr foarte mare de decese, răniri de persoane, suferinţe psihice, lipsiri grave de libertate”.

          Acest dosar priveşte fapte săvârşite de către Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu şi Gelu Rus, iar în finalul acestui rechizitoriu se spune, dar nu se întâmplă nimic: „Constatând că au fost respectate dispoziţiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă şi că există probele necesare şi legal administrate, precum şi că fapta de infracţiuni contra umanităţii, prevăzută şi pedepsită de art. 439 al.1 lit. a,g,i,k C.p. cu aplic. art. 5 C.p. există, a fost săvârşită de inculpaţii Iliescu Ion, Voican Voiculescu Gelu şi gl. (Rtr) Rus Iosif şi că aceştia răspund penal, În temeiul art. 327 lit. a) din Codul de procedură penală,

D I S P U N:

A. Trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor:

          1. ILIESCU Ion, fost preşedinte al României, cu privire la săvârşirea infracţiunii contra umanităţii, prevăzută şi pedepsită de art. 439 al.1 lit. a, g, i, k C.p. cu aplicarea art. 5 C.p..

          2. VOICULESCU Voican Gelu, fost viceprim-ministru al Guvernului României, cu privire la săvârşirea infracţiunii contra umanităţii, prevăzută şi pedepsită de art. 439 al.1 lit. a, g, i, k C.p. cu aplicarea art. 5 C.p.,

          3. Gl. (Rtr) RUS Iosif, fost comandant al Aviaţiei Militare, cu privire la săvârşirea infracţiunii contra umanităţii, prevăzută şi pedepsită de art. 439 al.1 lit. a, g, i, k C.p. cu aplicarea art. 5 C.p..

          În temeiul art. 329 din Codul de procedură penală, prezentul rechizitoriu (fiind format din 7 volume) însoţit de 3 copii certificate şi de dosarul cauzei, se vor transmite Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, instanţă competentă să judece cauza în fond, potrivit art. 40 al.1 din Codul de procedură penală, urmând a fi citaţi: A. Inculpaţii: 342 1. Iliescu Ion, 2. Voiculescu Voican Gelu, 3. Gl. (Rtr) Rus Iosif”

          Lovitură de Stat, nu revoluţie… Victime, nu eroi… Impostori, nu revoluţionari!

          Toate aceste trei contradicţii pot fi pe scurt justificate, dar şi în termeni amănunţiţi, aşa cum s-a tot scris de-a lungul celor 33 de ani de capitalism şi isterie anticomunistă. O facem din nou, pentru a sublinia lucruri ce devin tot mai evidente.

LOVITURĂ DE STAT, NU REVOLUŢIE…

          Aflarea adevărului despre evenimentele din decembrie 1989 trebuie să înceapă cu afirmarea clară, fără echivoc, cu tărie a faptului că a fost LOVITURĂ DE STAT şi, pe lângă condamnarea vinovaților, este necesară și pierderea tuturor privilegiilor oferite aşa-zişilor revoluţionari!

          Parcurgând cele peste 300 de pagini, date publicității, ale rechizitoriului întocmit de Parchetul Militar, în care se încearcă pe toate căile să se justifice o aşa zisă revoluţie, sub pretextul unor revolte de masă etc, orice om de bună credinţă, detaşat şi neimplicat în evenimentele din decembrie 1989 va înţelege că Lovitura de Stat a fost programată, organizată şi dată de serviciile secrete străine în strânsă colaborare cu trădătorii din ţară.

          Pornind de la contextul politic din Europa de Est, când în toate ţările cu regim democratic, comunist sau socialist, s-au făcut schimbări majore şi sub pretextul unor reforme „democratice” s-a revenit la sistemul capitalist, era evident că Republica Socialistă România, o ţară fără datorii externe, independentă din toate punctele de vedere – economic, financiar, militar, politic etc – nu putea rămâne aşa. Întâlnirea de la Malta dintre preşedinţii SUA şi URSS au trasat clar politica schimbărilor!

          Ori, să spui că a fost revoluţie, când toţi ştiu ce s-a plănuit din timp… e o mare prostie!

          La Timişoara, cu „eroul” Laszlo Tokes în prim plan, cu sprijinul serviciilor secrete maghiare, germane, americane şi kaghebiste, au fost vandalizate instituţii de stat şi s-a încălcat legea în cel mai grosolan mod. Cine e acum Laszlo Tokes? Ce politică face el? E foarte clar: o politică anti-naţională, anti-românească! Putea un agent străin de interesele ţării să facă o „revoluţie” în binele poporului împotriva căruia s-a manifestat şi se manifestă de peste 40 de ani?…

          Iar de la acest caz până la provocările şi manifestările ostile de la Bucureşti n-a mai fost decât un pas, iar acel pas l-a făcut postul de radio Europa Liberă care anunţa că, din ordinul lui Ceaușescu, au fost omorâți peste 60.000 de români!

Care e adevărul aşa-zisei revoluţii?

          Evenimentele din decembrie 1989 a avut în total 1.166 de victime în orașele declarate martir: Alba Iulia, Arad, Brașov, Brăila, București, Buzău, Caransebeș, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Cugir, Hunedoara, Lugoj, Reșița, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara. Potrivit statisticilor Institutului Revoluției Române, între zilele de 17 și 22 decembrie 1989 s-au înregistrat 271 de decese, între 22 și 25 decembrie, alte 715 decese, iar după 25 decembrie au fost înregistrate încă 113 victime. Fără dată exactă au fost înregistrate 67 de decese.

          Dacă luăm în calcul numărul foarte mare de români care au fost omorâți după 22 decembrie 1989, ajungem la concluzia că și crimele de până la 22 decembrie 1989 au fost făcute tot de criminalii și trădătorii de țară care au dat LOVITURA de STAT.  

          Toate crimele au fost atribuite comuniștilor pentru a-i atrage pe românii de bună credință de partea lor și pentru a justifica termenul de „revoluţie” atribuit Loviturii de Stat din 22 decembrie 1989.

Aşadar VICTIME, nu eroi…

          Este evident că „revoluţia” a avut nevoie de eroi. Scopul justificat a fost şi este de a se aprinde o lumânare, a se depune o coroană, a le plânge sacrificiul şi a justifica termenul de „revoluţie”. Nimic mai mult pentru cei morţi!

          În realitate, aceştia sunt VICTIME ale Loviturii de Stat, dar termenul este temeinic ascuns pentru că, în cazul existenţei unor victime, trebuie găsiţi făptuitorii, criminalii, asasinii… şi adevărul ar ieşi la suprafaţă. Ori, când vorbim despre eroi, aceştia au fost îngropaţi cu adevăr cu tot!

Impostori, nu revoluţionari!

          În afara participanţilor „gură-cască” la evenimentele din Decembrie 1989 au existat şi unii implicaţi, ieşiţi în faţă la proteste, vandali sau agitatori, cu sau fără rele intenţii… şi aici mă refer la sutele de mii de „revoluţionari” care formează de peste 30 de ani o castă a privilegiaţilor: scutiţi de impozite, cu indemnizaţii sau pensii speciale, cu beneficii din partea statului capitalist care trebuie să-i cumpere pe cei ce „justifică” aşa-zisa revoluţie.

          Discret, departe de prim-planul mediatic, preşedintele României capitaliste mai dă şi acum, la peste 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, fel de fel de decrete prin care mai conferă titlul de revoluţionar, dar – mult mai important – a și retras acest titlu la o serie de indivizi după ce instanțele de judecată au demonstrat că sunt INFRACTORI şi IMPOSTORI!

În loc de concluzii…

Cu ce rămânem azi, după 33 de ani de la „revoluţie”?

          Rămânem cu o LOVITURĂ DE STAT recunoscută într-o oarecare măsură de PARCHETUL MILITAR, dar nu și de oficialități.

          Rămânem cu o LOVITURĂ DE STAT tot mai asumată de oamenii simpli, de cei care văd cum s-au distrus economia, sistemul de sănătate, învăţământul, sistemul de pensii, legislaţia, justiţia etc.

          Rămânem cu ruşinea asasinării conducătorilor ţării în ziua de Crăciun…

          Rămânem cu o justiţie incapabilă să facă dreptate…

          Rămânem cu politicieni incapabili să facă legi juste…

          Rămânem cu conducătorii obedienţi intereselor străine…

          Rămânem cu o ţară sub ocupaţie militară străină…

          Rămânem o țară cu economia distrusă sau vândută străinilor…

          Rămânem cu „binefacerile” capitalismului instaurat după Lovitura de Stat din decembrie 1989: corupţie, şomaj, droguri, sărăcie şi boli ale sărăciei, milioane de români plecaţi peste hotare pentru un trai decent, analfabetism…

          Continuați lista, aprindeți o lumânare VICTIMELOR Loviturii de Stat şi luaţi o decizie: dacă vreți să avem vremuri mai bune atunci e cazul să vă doriți o adevărată REVOLUŢIE care să îndrepte lucrurile?

          GAURA DIN DRAPELUL ROMÂNIEI, este cel mai reprezentativ simbol pentru LOVITURA DE STAT din 1989. Acum, după 33 de ani, e foarte evident faptul că asta s-a dorit, DISTRUGEREA ROMÂNIEI!

21.12.2022

Biroul Executiv

al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂNAdresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.