• 17/06/2024 12:42 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

C O M U N I C A T

Bypas-admin

apr. 14, 2018

 

download

Partidul Socialist Român condamnă agresiunea laşă şi neprovocată a Statelor Unite ale Americii, Regatului Unit şi al Franţei împotrica statului suveran Siria, o încălcare gravă a dreptului internaţional. Cele trei state, prin tot ceea ce fac, se dovedesc, încă odată, susținătoare ale terorismului islamic.

      Este trist și, în același timp, condamnabil că Ministerul de Externe, care recunoaște că „rapoartele îngrijorătoare privind un atac cu arme chimice la 7 aprilie 2018, împotriva populației din localitatea Douma din Siria, trebuie investigate de urgență, de o manieră independentă și imparțială”, la fel ca și Președintele României Klaus Iohannis, își exprimă, la modul cel mai mimetic și supus, solidaritatea cu acțiunile partenerilor strategici.

          Condamnabilă este și Organizația Națiunilor Unite pentru atitudinea și comportamentul său în fața unor asemenea evenimente.

          Partidul Socialist Român consideră că orice conflict trebuie să fie rezolvat prin dialog și, dacă nu este posibil, reacțiile trebuie să vină numai după ce sunt foarte bine fundamentate.

          În aceste condiţii Partidul Socialist Român solicită retragerea României din alianţa agresorilor.

Comitetul Director

al

PARIDULUI SOCIALIST ROMÂN

 

 București, 14.04.2018Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.