• 20/07/2024 4:23 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

8 mai, ZIUA INTERNAȚIONALĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CAPITALISMULUI

Bypas-admin

mai 8, 2017

            psr-768x768              Paradoxal, ziua în care s-a înființat PARTIDUL COMUNIST ROMÂN, la nivel mondial, 8 mai este ZIUA INTERNAȚIONALĂ  DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CAPITALISMULUI.

          Partidul Socialist Român este obligat să constate că, chiar dacă 8 mai a fost decretată ca ZIUA INTERNAȚIONALĂ  DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CAPITALISMULUI și figurează în toate calendarele cu zilele naționale și internaționale, mass-media capitalistă din România, inclusiv internetul, sunt într-o tăcere totală. De ce le e teamă să relateze ceva ce se întâmplă în lumea capitalistă? Partidul Socialist Român le amintește acestora o vorbă din popor: „De ce ți-e frică, de aia nu scapi!”.

             Partidul Socialist Român s-a pronunțat întotdeauna împotriva capitalismului și se solidarizează cu toți cei care LUPTĂ ÎMPOTRIVA CAPITALISMULUI.

Biroul de presă al

PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂNAdresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.