• 17/06/2024 1:24 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

BULETIN DE ȘTIRI ELECTORALE 2019 (Agenda electorală)

Bypas-admin

mai 6, 2019

Candidații Partidului Socialist Român au ajuns, în ziua de 5 mai, cu CARAVANA electorală în municipiile Galați și Tecuci și în comunele Tudor Vladimirescu, Pechea, Ivesti, Drăgănești și Matca. Gălățenii, care s-au arătat interesați de alegerile europarlamentare și de cei care vor reprezenta România în Parlamentul European, și-au exprimat nemulțumirea de faptul că până acum au fost foarte mulți europarlamentari români care nu au făcut altceva decât să denigreze țara și să facă tot felul de jocuri murdare. Tot participanții au afirmat că în Parlamentul European trebuie să meargă doar românii care sunt patrioți, cinstiți, curajoși, devotați și uniți în tot ceea ce fac, astfel încât să primeze imaginea și interesul României.

Manifestându-și nemulțumirea că România și românii sunt discriminați și tratați ca nație și cetățeni de mâna a șaptea, gălățenii s-au declarat de acord cu programul Partidului Socialist Român și vor vota Partidul Socialist Român.

 

Candidații Partidului Socialist Român i-au asigurat că dacă

                                    VOTAȚI SOARELE,

VOTAȚI CANDIDAȚII PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN,

                     EI vor face tot ce le va sta în putință pentru ca

 

                           EUROPA SĂ FIE CORECTATĂ

și

                            ROMÂNIA RESPECTATĂ!

 Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.