• 20/07/2024 3:30 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Campanie în jud. Dâmbovița

Bypas-admin

mai 5, 2014

În perioada 30.04. – 05.05.a.c. candidații Partidului Alternativa Socialistă s-au întâlnit cu alegători din Județul Dâmbovița – localitățile Vlădeni, Dărmănești, Moreni, Aninoasa și Târgoviște. A fost prezentată oferta electorală a partidului și modalitățile de reprezentare a intereselor românilor care trăiesc din rezultatele muncii lor în cadrul Grupului Confederal al Stângii Unite Europene/Stânga Verde Nordică (Grupul GUE/NGL).

Au fost adresate întrebări și s-au purtat discuții detaliate asupra necesității și posibilităților de refondare pe baze sociale a Uniunii Europene. În acest context au fost apreciate, în mod deosebit, propunerile privind necesitatea stabilirii unui salariu minim și a unei pensii minime (calculate în funcție de puterea de cumpărare) pentru toate statele Uniunii Europene și crearea Băncii Publice Europene care să finanțeze avantajos investițiile sociale și ecologice.

Au fost făcute mai multe propuneri legate de suferințele specifice locuitorilor județului Dâmbovița și anume protejarea concretă și reală a micilor proprietari de terenuri a gricole și conservarea fondului silvic.

Biroul Executiv al PAS
5 mai 2014Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.