• 20/07/2024 4:32 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

COMUNICAT

Bypas-admin

sept. 25, 2018

psr-768x768  Partidul Socialist Român, apreciind că referendumul este cea mai democratică formă de guvernare, consideră că Parlamentul și Guvernul României, în conformitate cu prevederile art. 150, alin (1), din Constituție, în care se prevede că revizuirea poate fi inițiată de „cel puțin 500.000 de cetățeni cu drept de vot”, aveau obligația să organizeze referendumul pentru modificarea Constituției, ca urmare a cererii celor peste trei milioane de români.

  Referitor la tema supusă votului conform căreia „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie …”, Partidul Socialist Român consideră că românii, iubitori de familie și de țară, au libertatea să voteze după cum le dictează propria conștiință.

      Înțelegând că sunt multe alte subiecte foarte importante pentru țara noastră care ar fi necesitat organizarea cu prioritate a unui referendum, totuși, singurul apel pe care îl adresează Partidul Socialist Român tuturor românilor este să se prezinte la vot, pentru că votul lor contează, referendumul fiind un act democratic, un proces de consultare a românilor la care trebuie să participăm.

      Prin vot demonstrăm lumii că ceea ce se întâmplă în România, bun sau rău, ne interesează!

25 septembrie 2018

Biroul Executiv Central

al

PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

 Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.