• 17/06/2024 1:38 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Comunicat cu privire la schimbarea denumirii în Partidul Socialist Român

Bypas-admin

apr. 30, 2015

Azi, 30 aprilie 2015, putem declara că hotărârea civilă nr. 8/2015, pronunțată de Secția a IV-a Civilă a Tribunalului București, prin care s-a dispus înregistrarea Partidului Socialist Român în Registrul partidelor politice ținut de Tribunalul București, este definitivă.

Partidul Socialist Român este la această oră singurul partid socialist din România, singura formaţiune politică cu adevărat de stânga.

Având în vedere că politica neoliberală, de dreapta, aplicată de toate partidele care s-au aflat la putere în ultimii 25 de ani, se dovedește a fi una falimentară, dar și faptul că în toată această perioadă în România nu a existat nici un partid care să facă o reală opoziție, din acest moment Partidului Socialist Român îi revine rolul de a reacționa la toate fărădelegile politicilor promovate de actualele partide parlamentare.

Partidul Socialist Român, spre deosebire de partidele aflate la putere în ultimii 25 de ani care au făcut numai politica banului și a profitului exclusiv în interes personal și/sau al grupărilor din care fac parte, va promova prin toată politica sa interesele omului, interesele comunității și interesul național.

Altfel spus, la actualul capitalism falimentar, corupt și generator de crize, Partidul Socialist Român vă propune alternativa socialistă.

Biroul de Presă al Partidului Socialist Român (fost PAS)
30 aprilie 2015Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.