• 17/06/2024 2:22 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

DRAPELUL GĂURIT, simbolul LOVITURII DE STAT din decembrie 1989

Bypas-admin

dec. 25, 2017

 

download            Autorii LOVITURII DE STAT din decembrie 1989 au dat un semnal foarte clar și, în același timp, foarte dur, vizavi de obiectivul acțiunilor lor, prin gaura făcută în Drapelul României care, în realitate, pentru orice om de bună credință, reprezintă un atac la integritatea, independența și suveranitatea statului. În plus, prin eliminarea stemei de pe drapel, autorii LOVITURII DE STAT ne-au anunțat că bogățiile României, reprezentate prin simbolurile înmănuncheate în stemă, nu vor mai fi ale noastre, ale românilor. Și așa s-a și întâmplat.

            Drapelul, în întregul său, reprezintă o naţiune, o ţară. Dacă cineva din popor dezonorează propriul drapel prin găurire, rupere sau ardere, acel sau acei indivizi trebuie să fie tratați ca trădători care, prin asemenea fapte, își arată dușmănia pe care o au la adresa statului respectiv. Din păcate, cei care au săvârșit aceste crime în loc să răspundă penal, mulți dintre ei, au condus și încă mai conduc și azi România spre dezastru național.

            În urmă cu 28 de ani noii conducători, „emanații”, fluturau  cu mândrie drapelul cu gaură, ca simbol al „revoluției”, azi, românii sunt obligați să constate că România nu mai este o țară independentă și suverană, că  străinii au devenit, dintr-o dată, proprietarii bogățiilor solului și apelor teritoriale, proprietarii industriilor noastre, ai pădurilor noastre, al pământului nostru.

Partidul Socialist Român îi condamnă pe toți indivizii care, începând cu decembrie 1989, au fluturat drapelul cu gaură și, în special, pe cei care, în toată această perioadă, au ocupat cele mai înalte funcții de conducere ale Statului Român.

Totodată, Partidul Socialist Român le recomandă românilor de bună credință să nu se mai lase folosiți de aceste forțe obscure care s-au dovedit extrem de dușmănoase la adresa lor.

 

22 decembrie 2017

 

Biroul Executiv Central

al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

 

 

 Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.