• 17/06/2024 12:29 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

PAS a depus la BEC lista de candidați pentru alegerile europarlamentare din 25 mai

Bypas-admin

mart. 27, 2014

Partidul Alternativa Socialistă (PAS) a depus miercuri, 26.03.2014, lista de candidați pentru alegerile europarlamentare, însoțită de semnăturile a 237.473 de susținători.

În aceste alegeri Partidul Alternativa Socialistă (PAS) face parte din familia politică a Partidului Stânga Europeană (PSE) care se află într-o spectaculoasă ascensiune la nivel european. Ultimele sondaje de opinie indică faptul că grupul PSE aproape că-și va dubla numărul de eurodeputați, fiind posibil să devină al treilea grup ca pondere în Parlamentul European, după S&D (social democrați) și EPP (populari).

Candidatul PSE la președinția Comisiei Europene este Alexis Tsipras. Mesajul comun pentru aceste alegeri al partidelor care fac parte din PSE, deci și al Partidului Alternativa Socialistă (PAS), este unul împotriva austerității, pentru o Europă unită de idealurile sociale, o Europă care să apere drepturile și demnitatea umană și care să se opună cu succes corporațiilor transnaționale. Una dintre temele principale de campanie ale PSE va fi combaterea preconizatului tratat de piață comună dintre Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii care, în opinia reprezentanților PSE, nu va face altceva decât să distrugă câștigurile sociale ale cetățenilor europeni. Sloganul sub care se va desfășura campania PAS va fi: „România respectată, Europa corectată!”

Biroul Executiv Central
al Partidul Alternativa Socialistă (PAS)
26 martie 2014Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.