• 17/06/2024 1:48 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN SUSȚINE PROTESTELE ”VESTELOR GALBENE” din FRANȚA

Bypas-admin

dec. 12, 2018

Partidul Socialist Român își exprimă solidaritatea față de protestele „Vestelor Galbene” din Franța. Revolta lor, justificată și extinsă la scară națională este rezultatul politicilor capitaliste de exploatare a maselor, politici favorabile numai pentru cei bogați, pentru bănci și  multinaționale.

Majoritatea populației contestă politicile promovate de regimurile oligarhice care duc la capitalizarea beneficiilor și socializarea pierderilor, în așa fel încât bogații ajung tot mai bogați, iar săracii tot mai săraci.

Partidul Socialist Român atrage atenția că  protestele „Vestelor Galbene” din Franța reprezintă doar începutul. Masele nu vor putea răbda la infinit nedreptățile și lipsurile la care sunt supuse.

Nemulțumirile exprimate de majoritatea populației franceze demonstrează că în Franța capitalistă și în societatea capitalistă, în general, este o lipsă crasă de democrație.

În aceste condiții și într-un conflict social dintre privilegiați și marginalizați Partidul Socialist Român este întotdeauna de partea maselor.

 

 

Președinte,

Constantin ROTARU

 Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.