• 20/07/2024 4:26 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

ROMÂNIA MAI ARE PREȘEDINTE?

Bypas-admin

feb. 21, 2017

 

        psr-768x768  Președintele României, Klaus Iohannis, prin acțiunile repetate la instigare împotriva guvernului, prin declarațiile repetate în care face apel la „guvernul meu”, la „partidul meu”, la „parlamentul meu” și, mai nou, la „românii mei care sunt în stradă”, demonstrează cu multă aroganță că NU ESTE ȘI PREȘEDINTELE MEU, ceea ce înseamnă că este incapabil să conducă destinele României pentru că este incapabil să înțeleagă rolul și atribuțiile funcției de Președinte.

            Într-o asemenea împrejurare, suntem puși în situația să ne tot întrebăm: ROMÂNIA MAI ARE PREȘEDINTE?

            România are nevoie de un președinte care are capacitatea să rezolve problemele cu care se confruntă românii, un președinte care trebuie să militeze permanent pentru apărarea independenței, suveranității, integrității și unității României, pentru dezvoltarea economică și socială a României, pentru asigurarea unui nivel de trai tot mai prosper tuturor cetăţenilor și pentru a ne face pe noi toți să fim mândri că suntem români.

            Având în vedere că Președintele României nu are onoare și acționează la vedere pentru dezbinarea românilor, Partidul Socialist Român consideră că se impune începerea demersurilor pentru demiterea Domniei Sale din înalta funcție de Președinte.

 

  1. 02. 2017

Biroul Executiv Central

al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

 Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.