• 17/06/2024 2:36 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Jandarmi trimiși să-și bată părinții și frații?…

Bypas-admin

oct. 16, 2013

România nu mai are armată pentru apărarea țării! Are, în schimb, jandarmi.

Oriunde și oricând, atunci când un român îndrăznește să-și ceară sau să-și apere drepturile, guvernații trimit trupele de jandarmi, bine dotate și înarmate din banii publici, să restaureze(!?) ordinea statului lor de „drept”.

Am ajuns în situația în care jandarmii sunt gata să-și bată părinții și frații pentru a face cale liberă ocupantului.

Partidul Alianța Socialistă salută și sprijină toate acțiunile și manifestările de apărare a tot ce mai este românesc, a bogățiilor naturale, materiale și spirituale ale poporului român și, în același timp, condamnă politica antiromânească promovată de actualii guvernanți, o politică promotoare de abuzuri, de corupție și de ilegalități.

Partidul Alianța Socialistă cere Parchetului General și DNA-ului să-și facă timp pentru a lua în studiu actele prin care s-au făcut împroprietăririle și s-au eliberat tot felul de autorizații și acorduri, altfel justiția, prin unii dintre reprezentanți ai ei, și mai ales prin cei care-i conduc destinele, se dovedește a fi participantă activă la distrugerea României.

Imaginile cu protestatarii, mai ales ale celor de la Pungești, sunt înălțătoare, imaginile cu jandarmi sunt terifiante.

Biroul Executiv Central
al Partidului Alianța Socialistă

București, 16 octombrie 2013Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.