• 20/07/2024 4:46 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Le mulțumim tuturor celor ce ne-au votat!

Bypas-admin

mai 25, 2014

va-multumim

Stimați prieteni,

Le mulțumesc tuturor celor care au votat candidații Partidului Alternativa Socialistă până la această oră și, în special, le mulțumesc celor care au activat în această campanie electorală pentru a face cunoscut partidul nostru.

Din păcate, partidele aflate la putere au luat toate măsurile, chiar prin Legea 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, pentru a bloca pătrunderea pe lista câștigătorilor a partidelor care propun o altfel de politică (a se înțelege o politică pentru români și pentru România).

În condițiile în care și-au pus numai reprezentanții lor în secțiile de votare,  este  clar că vor face tot ce le va sta în putință să numere voturile numai în contul lor.

Este ultima campanie electorală în care nu avem altă șansă decât să acceptăm ceea ce hotărăsc ei la numărătoarea voturilor.

Am convingerea că, și în aceste condiții total nefavorabile, din această campanie avem foarte multe lucruri de învățat.

În primul rând, s-a dovedit că suntem mulți, din ce în ce mai mulți.

Nu ne mai rămâne decât să ne organizăm mai bine, astfel încât în următoarea campanie electorală să contăm și mai mult și, după aceea, adevărații socialiști să câștige.

dr. ec. Constantin Rotaru,
președintele PAS

25 mai 2014, 21:00Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.