• 20/07/2024 3:31 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Pentru pace și înțelegere în peninsula coreeană

Bypas-admin

mart. 14, 2013

Membrii și simpatizanții Partidului Alianța Socialistă privesc cu multă îngrijorare evenimentele armate care se succed în Peninsula Coreeană, evenimente care, după 60 de ani de relații încordate, dar și de speranțe, pot provoca izbucnirea unui al doilea Război inter COREEAN.

Partidul Alianța Socialistă respinge inițiativa SUA de a organiza, împreună cu trupele Sud Coreene, manevre militare în apele teritoriale Coreene, provocatoare și amenințătoare la adresa poporului Nord Coreean.

Suntem convinși că, fermitatea manifestată de poporul Nord Coreean îi va determina pe americani să reanalizeze situația pe care au creat-o și să urgenteze retragerea trupelor militare americane din Peninsula Coreeană.

Partidul Alianța Socialistă consideră că fiecare popor are dreptul să-și aleagă destinul pe care și-l dorește și respinge orice inițiativă a unora, în cazul de față a SUA, de a face „export de democrație” (!?), având în vedere că, în realitate, s-a dovedit că toate războaiele declanșate de trupele americane și NATO au fost războaie de ocupație care au dus la pierderea a multe milioane de vieți omenești.

Partidul Alianța Socialistă se pronunță împotriva oricărei imixtiuni în treburile interne ale altor state și militează pentru soluționarea diferendelor dintre state pe cale pașnică!

Pentru pace și înțelegere în Peninsula Coreeană,

 

Dr. ec. Constantin ROTARU

Președinte al Partidului Alianța Socialistă

 

București, 11 martie 2013Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.