• 20/07/2024 4:05 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Privatizarea OLTCHIM, esec sau victorie?

Bypas-admin

oct. 2, 2012

Partidul Alianţa Socialistă consideră că pentru situaţia dezastruoasă în care a fost adus OLTCHIM-ul se fac vinovate toate guvernele postdecembriste, cu accente condamnabile pentru administrarea frauduloasă a guvernelor PDL-iste, MRU şi, în special, Boc.

Eşecul privatizării OLTCHIM-ului, privatizare impusă de FMI şi orchestrată cu abilitate de guvernanţii PDL-işti, poate reprezenta o mare victorie pentru România dacă Guvernul Ponta îşi va înţelege adevărata menire, aceea de a administra cât mai profitabil proprietăţile poporului român şi nu de a le înstrăina către aşa zişii investitori, indiferent care ar fi ei.

OLTCHIM, perla chimiei româneşti, o companie de primă mărime între companiile de profil la nivel european, dar şi la nivel mondial, este o întreprindere strategică şi trebuie să rămână în proprietatea poporului român.

Partidul Alianţa Socialistă le reaminteşte chimiştilor de la OLTCHIM că peste 90% dintre marile întreprinderi, întreprinderi cu mii şi zeci de mii de salariaţi, după ce au fost privatizate, au fost şterse de pe faţa pământului iar salariaţii, au rămas pe drumuri. Nici salariaţii OLTCHIM-ului nu vor avea altă soartă dacă se vor privatiza. Ei sunt primii care ar trebui să înţeleagă că „PRIVATIZAREA UCIDE”.

Numai statul poate salva OLTCHIM-ul şi locurile de muncă.Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.