• 12/07/2024 11:17 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Alegerile din Germania: mult succes, Die Linke!

Bypas-admin

sept. 22, 2013
Die Linke
Die Linke
Die Linke participă duminică, 22 septembrie, la cele mai importante alegeri naționale pentru viitorul Europei

Dragi prieteni,

E un adevăr dur și incontestabil faptul că societatea în care trăim astăzi este marcată de războaie, foamete, inechitate socială, discriminare și nedreptate. Ne mândrim cu progresul la care am ajuns în tehnologie și cunoaștere, dar semnele eșecului sunt peste tot în jurul nostru.

Este eșecul politicienilor care nu servesc interesele cetățenilor, ci interesele unor grupuri privilegiate, corporații sau alte entități fără nici o considerație pentru drepturile și demnitatea umană. Este boala de a căuta banii și vanitatea, indiferent de preț, atât timp cât vor fi alții care să-i plătească, cu munca lor, cu economiile, cu sănătatea, cu viitorul copiilor, cu demnitatea și chiar cu viețile lor…! Cine sunt cei care provoacă războaiele? Cei care profită de pe urma lor sau cei care mor în acestea? Nu este nevoie ca cineva să-ți răspundă, este suficient să deschizi ochii și să te uiți în jurul tău!

Aceasta este realitatea care determină ca astăzi interesele majorității covârșitoare a cetățenilor să nu fie reprezentate politic de nimeni. Nu există niciun om normal, cu copii, părinți, frați, prieteni și vecini, care să-și dorească războaie, să-și dorească copii murind de foame, să-și dorească oameni locuind în stradă și hrănindu-se din gunoaie, să-și dorească oameni fără un loc de muncă, incapabili să asigure traiul zilnic al familiei lor, să-și dorească părinți abandonați în sărăcie! Da, lucrurile acestea se întâmplă chiar lângă tine, poate chiar sub geamul tău, pe strada pe care mergi zilnic, într-un oraș asemeni orașului tău, sau în țara vecină.

Pentru toți aceștia, oamenii care cred în drepturi și demnitate, în Umanitate și puterea ei de a se face cu adevărat auzită, încă se așteaptă schimbarea. O mișcare care să reprezinte cu adevărat oamenii, condusă de ei, definită de ei. O societate care să pună drepturile și demnitatea fiecărui individ mai presus de orice grup de interese. Este ceea ce toți așteptăm și avem puterea să o realizăm!

Membrii și simpatizanții Partidului Alianța Socialistă din România urează succes confraților lor germani în alegerile parlamentare din septembrie și le doresc să aibă puterea și tăria de a lupta pentru cetățeni, împreună și alături de ei, pentru demnitate și normalitate.

Prin vocația și viziunea sa, Stânga Europeană este una, indiferent de țară, indiferent de frontul pe care luptăm, indiferent de nedreptățile cărora ne opunem.

Stăm uniți! O singură Umanitate, indiferent de granițe, de amenințări, de lacrimi. O singură luptă în care suntem toți uniți. Poporul german nu este singur în lupta sa, în speranțele sale!

Știm că revoluția e în plină desfășurare chiar acum, iar Germania a fost și este în avangarda sa așa cum a demonstrat-o întotdeauna.

Victoria dumneavoastră este și victoria noastră. Mult succes Die Linke!

Dr. ec. Constantin ROTARU
Președinte al Partidului Alianța Socialistă din RomaniaAdresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.