• 17/06/2024 1:27 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Mobilizarea civică din data de 15 septembrie în imagini

Bypas-admin

sept. 16, 2013
București, 15 septembrie

În seara zilei de 15 septembrie a.c. televiziunile care au catadicsit să prezinte publicului larg știrea privitoare la protestele împotriva proiectului de la Roșia Montană au avansat cifra de maxim 10.000 de manifestanți la București și 5.000 la Cluj. Dar, conform martorilor oculari în stradă au fost cel puțin 25.000 de oameni la București și 12.000 la Cluj. Se pune astfel întrebarea: cine are dreptate? Credem că fotografiile de mai jos sunt grăitoare și arată cu adevărat cine dezinformează!

București:

Bucuresti, 15 septembrie
Foto: Cristian Vasile, sursa: Facebook
București, 15 septembrie
Foto: Daniel Vrăbioiu, sursa: Facebook

Cluj-Napoca:

Cluj-Napoca, 15 septembrie
Foto: Andrei Pintea, sursa: Facebook

Citiți și: Comunicat: Poziția Partidului Alianța Socialistă față de protestele care vizează proiectul de la Roșia Montană

„Partidul Alianța Socialistă salută dezvoltarea sentimentului civic și a manifestărilor civice și le va susține toate cererile dacă sunt făcute în sensul dezvoltării durabile a României, al apărării suveranității și independenței statului român și al unei vieți mai bune pentru fiecare român.”Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.