• 20/07/2024 3:22 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Invitație pentru simpatizanții organizației București

ByLucian Sarbu

iul. 12, 2013
Sediul central PAS, str. Olari 12
Sediul central PAS, str. Olari 12
Sediul central PAS, str. Olari 12. Întâlniri cu simpatizanții joia de la 18.00.

Ca urmare a unor modificări administrative s-a format un nucleu de comunicare la nivelul Municipiului București.

Pentru a întări legăturile cu membrii și simpatizanții noștri noua organizație își propune să-i invite pe toți cei interesați în fiecare joi, între orele 18.00-19.30, la sediul partidului din str. Olari 12 (lângă Calea Moșilor).

Sunt așteptați simpatizanții care doresc să devină membri ai PAS, cetățenii care vor să contribuie în mod concret prin propunerile și soluțiile lor la îmbunătățirea stării de fapt din București în special și din România în general, bucureștenii de toate vârstele cu viziuni progresiste. Sunt așteptați să vină și să ne cunoască toți oamenii de stânga care nu se regăsesc în alte partide și care cred că o stângă puternică situată ferm la stânga actualului spectru politic este o necesitate imperativă pentru viitorul pozitiv al României.

Sunt așteptați și cetățenii europeni rezidenți în București care simpatizează cu formațiunile noastre surori din European Left. Îi așteptăm, de asemenea, și pe intelectualii progresiști care au îndoieli cu privire la partidul nostru. Numai dialogul deschis poate rezolva nelămuririle.

În cazul în care ajungeți mai devreme, menționați că ați venit la ședința de joi și doriți să ne cunoașteți. Dacă ajungeți după ora 18.00 veți vedea ușa deschisă. Intrați cu încredere.Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.