• 20/07/2024 4:50 pm

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Organizația județeană Călărași va cere la BEC renumărarea voturilor nule

Bypas-admin

mai 27, 2014

Rezultatul obținut de Partidul Alternativa Socialistă (PAS), organizația județului Călărași, așa cum a fost el comunicat de Biroul Electoral Județean Călărași, este de natură să ne nemulțumească profund știind cât efort s-a depus în campania electorală. Organizația locală a PAS a dus o campanie activă, reușind ca din resursele foarte  limitate pe care le-a avut la dispoziție să asigure totuși suficiente manifestări cu specific electoral: afișaj electoral, acțiuni de împărțire de fluturași, spoturi radio difuzate constant, apariții în mass-media locală șamd.

Este inexplicabil, astfel, scorul foarte slab obținut de organizația noastră (0,20%), care este același cu scorul obținut de PAS în județe precum Maramureș sau Tulcea, unde partidul nu are nici un fel de organizație și unde nu a existat nici un fel de campanie electorală, fiind normal ca oamenii să nu știe de existența PAS. Chiar și în municipiul Călărași numărul voturilor este incredibil de mic (81), în condițiile în care numai în ultima duminică de dinaintea alegerilor, 18 mai, organizația noastră a împărțit peste 1000 de fluturași pe stradă, oamenii primind cu un interes evident oferta electorală PAS și având cunoștință de existența noastră din săptămânile precedente.

În aceste condiții organizația județeană a PAS va depune contestație la BEC și va cere renumărarea voturilor anulate, în prezența reprezentanților PAS.

Totodată, având în vedere că, în opinia autorităților, numărul votanților noștri la nivel județean a fost de numai 178, credem că e relativ ușor să ne cunoaștem între noi. Facem apel astfel la toți călărășenii care au votat PAS duminică, 25 mai, să ne comunice numele complet și localitatea de proveniență pe adresa de email pas.calarasi@yahoo.com.

Cu mulțumiri anticipate,

Președinte org. județeană PAS,
Leonida JecuAdresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.