• 18/04/2024 2:04 am

PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

Membru al ALIANȚEI POLITICE ROMÂNIA SOCIALISTĂ

Excelenței Sale, Tovarășului XI JINPING Secretar General al PARTIDULUI COMUNIST CHINEZ

Bypas-admin

oct. 13, 2022

Al 20-lea CONGRES al PARTIDULUI COMUNIST CHINEZ, ne oferă nouă, membrilor și simpatizanților PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN, ocazia de a vă transmite cele mai sincere felicitări pentru realizările de excepție obținute pe toate planurile de PARTIDUL COMUNIST CHINEZ și de POPORUL CHINEZ.

          Socialismul cu specific chinezesc, promovat de Dumneavoastră, Stimate Tovarășe XI JINPING, în înalta demnitate pe care o aveți, de Secretar General al PARTIDULUI COMUNIST CHINEZ, în care doctrina marxistă este aplicată în condițiile realităților specifice timpurilor în care trăim, dar și al realităților specifice poporului chinez, este genial. În această privință nu este vorba de o părere a noastră, este rezultatul extraordinar prin care CHINA, prin ritmul foarte ridicat al dezvoltării economice și sociale a devenit, într-un timp foarte scurt, cea mai mare putere economică a lumii.

          Stimate Tovarășe XI JINPING,

          Apreciind în mod deosebit politica promovată de PARTIDUL COMUNIST CHINEZ, prin care ați reușit transformarea CHINEI într-o țară socialistă modernă pe toate planurile, o țară care promovează politici favorabile unui viitor comun și prosper pentru întreaga umanitate, avem convingerea că la cel de-al 20-lea CONGRES veți fi reales în înalta demnitate de Secretar General al PARTIDULUI SOCIALIST CHINEZ, fapt pentru care vă transmitem sincerele noastre FELICITĂRI și, în același timp, vă dorim mult SUCCES în tot ceea ce veți întreprinde, în această înaltă demnitate, pentru un viitor mai bun al Poporului Chinez și al întregii umanități.  

          SUCCES deplin lucrărilor celui de-al 20-lea CONGRES

al PARTIDULUI COMUNIST CHINEZ!

Președinte,

Constantin ROTARU

București, 10 octombrie 2022Adresa de email nu va fi divulgată nimănui, niciodată. O vom folosi numai pentru a vă transmite comunicate oficiale ale partidului și alte informații de interes pentru membrii și simpatizanții noștri.